Науково-методичний центр
 управління освіти м. Енергодара

Досвід
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 74 75 »

Стало доброю традицією проводити в нашому місті фестиваль дружин юних пожежних та знавців пожежно-рятувальної справи.

11 квітня 2014 року на базі ЕЗОШ №2 Науково-методичним центром управління освіти спільно з 13 ДПРЧ було проведено зональний  етап Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежників. в якому взяли участь команди - переможці районних та міських етапів: команда «Максимум» НВК №1, смт. Велика Білозерка; команда «Фітіль» ЕЗОШ №2 м Енергодар; команда «Пожежні дятли» Новодніпровської загальноосвітньої школи.

Розпочався конкурс зверненням до юних рятувальників начальника 1–ДПРЗ в м.Енергодарі полковника служби цивільного захисту Трояна Віталія Васильовича та заступника начальника управління освіти Енергодарської міської ради Ржевської Олени Олександрівни, які привітали учасників фестивалю, побажали успіхів в конкурсах.

Юні знавці пожежно-рятувальної справи  ЕЗОШ №2  були кращими на  етапах: «Рятувальна мотузка», «Медичний», «Рятування потопаючого», «Влучний ствольщик», «Домашнє завдання» та «Плакат соціальної реклами» та  вибороли І загальнокомандне місце.

Вітаємо переможців зонального етапу Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежників команду ЕЗОШ №2 (директор Воробйов Леонід Михайлович, керівники команди: Закржевський Василь Вячеславович  та  Павлюк Світлана Іванівна),  які будуть представляти наше місто  у обласних змаганнях.

Особлива вдячність адміністрації ЕЗОШ №2 за створені сприятливі умови щодо проведення зонального етапу Всеукраїнського фестивалю ДЮП.

Переглядів: 532 | Додав: KissLove | Дата: 2014-Квітень-14 | Коментарі (0)

  9 квітня 2014 року команди ЕНВК №1, ЕЗОШ №2, ЕЗОШ №4, ЕНВК №5, ЕЗОШ №7, ЕБЛ взяли участь у ІІ міському турнірі юних істориків.

 Переможцем інтелектуального змагання стала команда ЕЗОШ №2 "Знатоки" (капітан команди - Бурикін Максим, керівник - Демідова Людмила Вікторівна).

 ДЕТАЛЬНІШЕ

Переглядів: 653 | Додав: sereniti | Дата: 2014-Квітень-11 | Коментарі (0)

10.04.2014 Науково-методичним центром  управління освіти Енергодарської міської ради проведено теоретико – практичний семінар для профорієнтаторів  і бібліотекарів навчальних закладів на тему «Системний взаємозв’язок різних ланок шкільного колективу в профінформаційній роботі як запорука підготовки учнів до професійного самовизначення». На семінарі було представлено  системний взаємозв’язок різних ланок шкільного колективу в профінформаційній роботі. Присутні ознайомились зі  структурою  професійної орієнтації в школі, поділились досвідом щодо сумісної   роботи бібліотекаря і профорієнтатора з підготовки учнів до професійного самовизначення.

Переглядів: 758 | Додав: KissLove | Дата: 2014-Квітень-10 | Коментарі (0)

  09.04.2014 року Науково-методичним центром  управління освіти Енергодарської міської ради проведено теоретико – практичний семінар для заступників директорів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів з теми: «Вивчення системи роботи учителя. Узагальнення  перспективного педагогічного досвіду  вчителя як етап роботи над проблемною методичною темою». В ході семінару були актуалізовані знання щодо алгоритму управлінських дій під час вивчення системи роботи педагогічних працівників, узагальнення  та впровадження перспективного педагогічного досвіду учителя. В практичній частині учасники семінару вдосконалювали навички застосування критеріїв  перспективного педагогічного досвіду та складання картки ППД.

Переглядів: 644 | Додав: KissLove | Дата: 2014-Квітень-10 | Коментарі (0)

 04 квітня 2014 року на базі ЕЗОШ №2 Науково-методичним центром управління освіти спільно з  13-ДПРП  було проведено міський етап Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежників. Захід направлено на популяризацію діяльності підрозділів МНС, формування у дітей поваги до професії пожежного, залучення молоді до вивчення історії пожежно-рятувальної служби, розвитку та прояву особистих творчих здібностей дітей та підлітків, популяризації серед дітей і молоді здорового й активного способу життя. У міському етапі Всеукраїнського фестивалю ДЮП взяли участь 4 загальноосвітні навчальні заклади: ЕЗОШ №2, ЕБГ «Гармонія», ЕЗОШ №4, ЕНВК №5. Учасники фестивалю представили тематичні виступи, які порушували актуальні питання забезпечення пожежної та техногенної безпеки, несли рекомендації щодо дій у різних надзвичайних ситуаціях чи подіях, пропагували здоровий спосіб життя, закликали до необхідності дотримання правил безпеки життєдіяльності. За найбільш змістовно наповнений виступ, вдалий творчий задум журі визначило переможцями команду «Спалах» ЕЗОШ №2. 

Переглядів: 530 | Додав: KissLove | Дата: 2014-Квітень-07 | Коментарі (0)

03 квітня 2014 року відбулось нагородження переможців  міського конкурсу «Будь інженером-2014»

           В КДЦ «Молодіжний» 3 квітня 2014 року пройшло урочисте нагородження переможців конкурсу «Будь інженером».   

          Привітати   учасників та   переможців конкурсу прийшли В.Черноляхов, начальник управління    кадрів ВП ЗАЕС,  Плахотна Т.О., начальник управління освіти, О.А.Коваль, начальник відділу підготовки кадрів НТЦ ЗАЕС, Орлов Дмитро, голова організації молодих спеціалістів ЗАЕС.

            Кращими серед 75 учасників конкурсу стали учні, які набрали в сумі максимальну кількість балів.

Абсолютні переможці конкурсу

І місце - Жуков Роман, учень ЕНВК №1, вчителі: Ройко О. В., Жукова Н.Ю., Іткін С.О.         

ІІ місце - Нікітіна Єлизавета, учениця ЕНВК №1, вчителі: Ройко О. В., Жукова Н.Ю., Іткін С.О.

ІІІ місце - Трембич Юлія, учениця ЕНВК№5, вчителі: Тахтєєва Л. М., Соломіна Л.Л., Ясінська Н.В.

Номінація: «Кращий з математики»

І місце - Соловей Лілія, учениця ЕНВК №1, вчитель: Ройко О. В.

ІІ місце - Дзюбенко Андрій, учень ЕНВК№5, вчитель: Тахтєєва Л. М.

ІІІ місце - Карпачев Олександр, учень ЕНВК №1, вчитель: Ройко О. В.

Номінація: «Кращий з фізики»

І місце - Адаменко Аліса, учениця ЕБГ «Гармонія», вчитель Назаренко Л.М.

ІІ місце - Кучеренко Федір, учень ЕБЛ, вчитель Уманська Т. М.

ІІІ місце - Романенко Катерина,  учениця ЕБГ «Гармонія», вчитель Назаренко Л.М.

Номінація: «Кращий з хімії»

І місце - Осауленко Дмитро, учень ЕНВК №1, вчитель  Іткін С.О.

ІІ місце - Огурцова Ірина, учениця ЕНВК №1, вчитель  Іткін С.О.

ІІІ місце - Кулеш Єгор, учень ЕНВК №1, вчитель  Іткін С.О.

Переглядів: 514 | Додав: KissLove | Дата: 2014-Квітень-07 | Коментарі (0)

   31 березня 2014 року з метою формування професійної компетентності керівників навчальних  закладів та педагогів з питань інклюзивної освіти учнів управлінням освіти Енергодарської міської ради  спільно з Запорізьким благодійним фондом «Єдність за майбутнє» та науковцями Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на базі Енергодарського навчально-виховного комплексу "Загальноосвітній навчальний заклад І ступеня-дошкільний навчальний заклад" №6 проведено обласний  науково-практичний семінар з проблеми «Впровадження інклюзивної моделі освіти учнів з особливими освітніми потребами в умовах загальноосвітнього навчального закладу: досвід, шляхи, перспективи». В роботі семінару взяли участь представники Запорізького благодійного фонду «Єдність за майбутнє», науковці КЗ «ЗОІППО» ЗОР, директори навчальних закладів та методисти районних методкабінетів міста Запоріжжя,  представники управління освіти та Науково - методичного центру  управління освіти Енергодарської міської ради.

   Начальник управління освіти Енергодарської міської ради Плахотна Т.О. розповіла гостям про мережу навчальних закладів міста та особливості її формування.  Довбня В.В., начальник відділу шкіл та та позашкільних навчальних закладів управління освіти, акцентувала увагу учасників семінару на організації надання якісної освіти дітям з особливими освітніми потребами у м. Енергодарі. Директор ЕНВК «ЗНЗ-ДНЗ» № 6 Марієва І.Г. познайомила учасників семінару із сучасними формами методичної роботи з педагогічним колективом щодо створення корекційно-розвивального середовища для дітей з особливими освітніми потребами в навчальному закладі та визначила медико-психолого-педагогічні умови впровадження інклюзивної моделі освіти.    Лупінович С.М., керівник експериментального майданчику на базі ЕНВК «ЗНЗ-ДНЗ» № 6, завідувач кафедри реабілітаційної педагогіки та здорового способу життя, кандидат педагогічних наук, доцент та Лапшина І.С., доцент кафедри менеджменту освіти та психології, кандидат педагогічних наук Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти  презентували портал «Інклюзивна освіта Запорізького регіону».

Переглядів: 698 | Додав: KissLove | Дата: 2014-Квітень-03 | Коментарі (0)

   2 квітня 2014 р. відбувся семінар для вчителів інформатики міста Енергодара з теми "Реалізація державного стандарту повної базової загальної середньої освіти на уроках інформатики у 5-ому класі". У ході семінару вчителі познайомились з сучасними тенденціями в освіті, розглянули цілі, завдання освітньої галузі "Технології" Держстандарту, познайомилися з практикою шкільного психолога Котляревської О.О. та вчителя інформатики Буяльської Т.А.  щодо організації вивчення інформатики  у 5-их класах ЕНВК №5. Детальніше...

Переглядів: 621 | Додав: KissLove | Дата: 2014-Квітень-03 | Коментарі (0)

   27.03.2014 року Науково-методичним центром  управління освіти Енергодарської міської ради проведено міський теоретико-практичний семінар для заступників директорів з виховної роботи та практичних психологів: «Взаємодія практичних психологів та керівників   загальноосвітніх навчальних закладів щодо організації системи роботи з дітьми девіантної поведінки».

   В ході семінару було розглянуто проблеми взаємодії адміністрації закладів та практичних психологів щодо організації системи роботи з дітьми девіантної поведінки. В практичній частині учасники семінару поділилися позитивним досвідом взаємодії у формі «відкритого мікрофону», розглянули ситуації у формі «ділової гри», створили алгоритм роботи із дітьми девіантної поведінки.

Переглядів: 741 | Додав: KissLove | Дата: 2014-Березень-31 | Коментарі (0)

В рамках реалізації міської Програми розвитку системи освіти міста Енергодара на 2009-2015 роки  та з метою виявлення, стимулювання творчих пошуків педагогічних працівників дошкільних навчальних закладів, поширення їх перспективного педагогічного досвіду 28.03.2014 року Науково-методичним центром управління освіти було проведено фінал міського конкурсу «Вихователь року -2014».

В конкурсі взяли участь педагоги чотирьох дошкільних навчальних закладів:

Вовк Наталія Миколаївна – вихователь, керівник творчої групи «Світ на долоні» ДНЗ №3: досвід з теми «Формування системи знань у дітей дошкільного віку щодо ознайомлення з довкіллям (предметним, соціальним) з використанням інформаційно-комунікаційних технологій»;

Ляшенко Наталія Володимирівна, вихователь ДНЗ №4: досвід з теми: «Навчання дітей старшого дошкільного віку грамоті засобами розвитку аналітико-синтетичних умінь»;

Залюбивець Майя Анатоліївна, інструктор з фізичної культури ДНЗ №8: досвід з теми: «Інноваційний підхід до планування Днів здоров‘я в сучасному ДНЗ»;

Смірнова Тетяна Арсенівна, вихователь ДНЗ №10: досвід з теми «Еколого-туристична діяльність в роботі з дітьми дошкільного віку».

Переможцем конкурсу визнано Вовк Н.М.,  вихователя ДНЗ №3.

Інші учасники конкурсу поділили між собою місця таким чином:

  • Залюбивець М.А., інструктор з фізичної культури ДНЗ №8 – ІІ місце;
  • Смірнова Т. А., вихователь ДНЗ №10 – ІІ місце;
  • Ляшенко Н. В., вихователь ДНЗ №4  – ІІІ місце;

Вовк Н.М., візьме участь у обласному конкурсі «Методист року - 2014».

Вітаємо наших переможців. Бажаємо Вам творчого натхнення, успіхів та здоров‘я, шановні колеги!

Переглядів: 656 | Додав: KissLove | Дата: 2014-Березень-31 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz