Науково-методичний центр
 управління освіти м. Енергодара

Досвід
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 74 75 »

   Вітаємо з перемогою в обласному конкурсі навчальних проектів за програмою "Intel Навчання для майбутнього" з екології колектив ЕЗОШ№4 та особисто Мірошнік Ларису Павлівну, вчителя географії, із зайнятим ІІІ місцем!

Підсумковий протокол

Наказ «Про підсумки обласного конкурсу навчальних проектів за програмою «Intel ® Навчання для майбутнього» з екології»

Переглядів: 692 | Додав: KissLove | Дата: 2014-Травень-07 | Коментарі (0)

 29 квітня 2014 року у смт.Куйбишево відбувся зональний етап Обласного конкурсу з пропаганди та розповсюдження здорового способу життя «Молодь обирає здоров’я». Наше місто представляла команда «Будь здоров» ЕНВК №5, керівники Соколовська Т.М. та Гавріна Ю.А. Капітан команди: Бакшеева Поліна, учениця 8-А класу. Наша команда  «Будь здоров» виборола     ІІ місце. Виступ учнів був оригінальним, цікавим і динамічним, він сподобався всім глядачам і найголовніше - комісії, яка високо оцінила намагання команди ЕНВК №5 довести людству, що здоров'я планети - у руках кожного з нас. Кожен може використати свій шанс жити довго і щасливо, ведучи здоровий спосіб життя. 

   

Переглядів: 656 | Додав: KissLove | Дата: 2014-Квітень-30 | Коментарі (0)

 29 квітня 2014 року відбулась щорічна церемонія нагородження обдарованих учнів-вихованців Енергодарської малої академії наук учнівської молоді - «Королі наук». Почесними гостями свята були представники міської влади, управління освіти, науково-методичного центру та Запорізької атомної електростанції.

Нагородження проходило за декількома номінаціями:

  • переможці І (міського) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України у 2013-2014 н.р.;
  • переможці ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України у 2013-2014 н.р.;
  • переможці міських, обласних, Всеукраїнських та Міжнародних інтелектуальних та творчих конкурсів.

Також на святі були вручені грамоти, подяки педагогам та батькам вихованців. Всього відзнаками різного рівня було нагороджено 201 учня та 73 педагога.

    

Переглядів: 822 | Додав: KissLove | Дата: 2014-Квітень-30 | Коментарі (0)

 28 квітня 2014 року Науково-методичним центром управління освіти проведено  тренінг для методистів дошкільних навчальних закладів міста з теми «Регуляція негативних емоційних станів», який проходив на базі ДНЗ №3. Метою тренінгу було підвищення рівня усвідомленості та рефлексивності, оволодіння навичками саморегуляції та релаксації в повсякденному житті. Зміст тренінгу був підготовлений методистом ССПР НМЦ Павленко Т.М. Ведучі тренінгу- практичний психолог ДНЗ №16 Цепецауєр О.П. та практичний психолог ДНЗ №3  Сахарова Н.М. вміло використовували психологічні техніки і прийоми роботи в процесі. Атмосфера на тренінгу була довірливою і творчою. Захід проходив у приємній психологічній атмосфері, педагоги з задоволенням  виконували всі завдання, були активні і працювали на результат.

 

Переглядів: 767 | Додав: KissLove | Дата: 2014-Квітень-29 | Коментарі (0)

 25 квітня 2014 року в рамках реалізації міської Програми розвитку системи освіти міста Енергодара на 2009-2015 роки Науково-методичним центром управління освіти проведено  щорічний міський конкурс дитячої музичної творчості  «Веселі нотки», метою якого є виявлення талановитих дітей  дошкільного віку у  різних  видах  мистецтва, підтримка  їх творчого зростання. У Конкурсі взяли участь 12 учасників із дев‘яти дошкільних навчальних закладів та ЕНВК «ДНЗ-ЗНЗ» №9. Музичні керівники дошкільних закладів підготували виступи дітей з трьох жанрів: вокального, хореографічного та інструментального.

В вокальному жанрі гран-прі отримала Шеломіцька Олександра, вихованка ЕНВК «ДНЗ-ЗНЗ» №9 за виконання пісні «Тато і мама», а в інструментальному - Попов Артем (гра на металофоні). На святі були присутні педагоги, батьки та вихованці дитячих садочків. Привітала присутніх директор Науково-методичного центру управління освіти Букреєва С.М.  Учасникам конкурсу вручили грамоти та подарунки,  а музичним керівникам - квіти.  Подарунки вихованцям надані приватним підприємцем Скопіною Л.М., а квіти педагогам - головою міської профспілки працівників освіти Чорним М.Д.

 

 

Переглядів: 720 | Додав: KissLove | Дата: 2014-Квітень-28 | Коментарі (0)

 25 квітня 2014 року на базі КЗ "Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти" ЗОР  відбулася  V ОБЛАСНА ВИСТАВКА «ОСВІТА ЗАПОРІЗЬКОГО КРАЮ - 2014». Освітян міста на  виставці представляли  Науково-методичний центр управління освіти Енергодарської міської ради та дев’ять навчальних закладів  (ЕЗОШ №2, ЕЗОШ №4, ЕНВК №5, ЕБЛ,  ЕБГ «Гармонія», ДНЗ №5, ДНЗ №14, ЦТКС, ЦДЮТ). Всі заклади  м.Енергодара, які прийняли участь у виставці,  відзначені дипломами Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти за вагомий внесок у розвиток інноваційного освітнього простору.   

На виставці були представлені досвіди роботи з тем:

  • «Управління єдиним інформаційним освітнім простором системи освіти в умовах малого міста» (Науково-методичничний центр);
  • «Впровадження здоров’язберігаючих технологій в початковій школі» (учителя початкових класів ЕЗОШ №2 Андрусішиної Н.В.)
  • «Інтегроване навчання дітей з особливими потребами в загальноосвітньому навчальному закладі» (ЕЗОШ №4);
  • «Використання інформаційних технологій на уроках природознавчого циклу, з метою підвищення пізнавальної активності учнів»  (учителя біології ЕНВК №5 Шарабарової С.С.);
  • «Управлінські  підходи  до  організації допрофільного  та  профільного  навчання в  ЕБЛ  як  опорному  навчальному  закладі» (Енергодарський багатопрофільний ліцей);
  • «Упровадження у навчально-виховний процес засобів музейної педагогіки» (ЕБГ «Гармонія»);
  • «Системний підхід до організації проектно-дослідницької діяльності старших дошкільників»  (вихователь ДНЗ №5 Огурцова М.В.);
  • «Сучасні підходи щодо організації освітнього процесу на виконання Базового компоненту дошкільної освіти за технологією психолого-педагогічного проектування взаємодії дорослого з дітьми «Радість розвитку» (ДНЗ №14);
  • «Визначення результативності роботи педагогів Енергодарського ЦТКС засобами рейтингового оцінювання»  (ЦТКС);
  • «Формування креативної особистості вихованців студії «ТАІС» шляхом впровадження в навчально-виховний процес інформаційних технологій» (керівника гуртків ЦДЮТ Калугіної Т.Г.).

  

Переглядів: 695 | Додав: KissLove | Дата: 2014-Квітень-28 | Коментарі (0)

 25 квітня 2014 року на базі ЦДЮТ пройшов міський етап Всеукраїнського огляду-конкурсу роботи загонів юних інспекторів руху «ЮІР - 2014». В ньому взяли участь дві команди: загін ЮІР Центру дитячої та юнацької творчості «Зигзаг удачи» та загін ЮІР Енергодарського  багатопрофільного ліцею «Круті повороти». Команда Енергодарського  багатопрофільного ліцею «Крутий поворот» виборола І місце у міському етапі огляду-конкурсу та буде представляти наше місто на  зональному етапі  «ЮІР - 2014».

 

Переглядів: 638 | Додав: KissLove | Дата: 2014-Квітень-28 | Коментарі (0)

  Протягом тижня, з метою збереження пам'яті про трагічну подію, яка сколихнула Україну та світ 26 квітня 1986 року, в  навчальних закладах міста проведено  ряд заходів, приурочених  28-річниці аварії на Чорнобильській АЕС. Зокрема, 25 квітня  2014 року учні та педагоги  ЗНЗ міста взяли участь у міському мітингу-реквіємі та церемонії покладання квітів до пам’ятного знаку  героям Чорнобиля. 

 

Переглядів: 930 | Додав: KissLove | Дата: 2014-Квітень-25 | Коментарі (0)

24 квітня 2014р. в  ЕБЛ відбувся ІІІ фестиваль проектів, створених учнями на уроках інформатики  та профільних спецкурсах: «Інформаційний працівник», «Основи комп’ютерної графіки», «Основи ВЕБ-дизайну», «Основи створення комп’ютерних презентацій».
На заході були присутні: Ласкова Н.О., методист НМЦ , Мятович І.В., директор ліцею, Бабаніна О.П.,заступник директора з НВР, вчителі математики та фізики ліцею, вчителі інформатики ЕЗОШ№2, ЕНВК№1, ЕНВК№5.
Традиційно учасниками фестивалю стали учні 7-х класів, що обирають профіль для подальшого навчання; учні 8-9 класів, які дивляться на роботи випускників ліцею, учнів 11-х класів, набувають досвіду та черпають творчі ідеї для свого подальшого навчання.
Творчі роботи учасників фестивалю  яскраво демонструють прикладний характер набутих на уроках інформатики умінь та навичок, які успішно застосовуються учнями на уроках математики, фізики, літератури  та в позаурочній діяльності.
Вчителі інформатики ліцею Легка Ю.М. та Дятлова О.А. успішно формують і розвивають проектно-технологічні та інормаційно-комунікаційні компетентності у своїх учнів, що дозволить їм реалізувати творчий потенціал у подальшій життєдіяльності. Читати далі
Переглядів: 568 | Додав: KissLove | Дата: 2014-Квітень-25 | Коментарі (0)

 24 квітня 2014 року в місті Енергодарі Департаментом освіти і науки облдержадміністрації спільно з Головним управлінням Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Запорізькій області проведено навчально-методичний  семінар,  присвячений 28-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС. Метою заходу було підняття рівня обізнаності населення, яке проживає в 30-ти кілометровій зоні спостереження Запорізької атомної електростанції.  У семінарі взяли участь викладачі предмету «Основи здоров’я» загальноосвітніх навчальних закладів, методисти дошкільних навчальних закладів міст Енергодара, Василівки та Великобілозерського і Кам’янсько-Дніпровського районів. Учасниками семінару також були учні 5-7 класів загальноосвітніх навчальних закладів міста Енергодар.У рамках семінару проведено: виховна година «Обережно-радіація» на базі  ДНЗ №8 «Веселка», День цивільного захисту в ЕБГ «Гармонія»,  майстер-клас «Майбутнє починається сьогодні», конкурс дитячого малюнку на асфальті «Мирний атом в долонях людини», урок безпеки з показовими виступами Дружин юних пожежних з міст Запоріжжя та Енергодара, команди «Школа безпеки» Запорізького навчально-виховного комплексу «Запорізька Січ» та демонстрація фільму «Розвиток атомної енергетики».

Переглядів: 666 | Додав: KissLove | Дата: 2014-Квітень-25 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz