Науково-методичний центр
 управління освіти м. Енергодара

Досвід
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 74 75 »

   27.03.2014 року Науково-методичним центром  управління освіти Енергодарської міської ради проведено теоретико-практичний семінар для  вчителів фізичної культури: «Формування здоров’язбережувальних компетентностей учнів  у процесі викладання фізичної культури».

 В ході семінару було розглянуто результати моніторингових досліджень  стану здоров’я учнів шкіл та вихованців дошкільних навчальних закладів міста, актуалізовані знання про здоров’язбережувальні освітні технології. В практичній частині учасники семінару поділилися досвідом впровадження здоров’язбережувальних освітніх технологій на уроках фізичної культури.

Переглядів: 713 | Додав: KissLove | Дата: 2014-Березень-27 | Коментарі (0)

    Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації від 03.12.2013 № 1032 «Про організацію І та ІІ етапів Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок» та з метою популяризації духовних, моральних надбань, консолідації зуcиль, спрямованих на моральний саморозвиток особистості, формуванню громадянської позиції та соціально-правової активності учнівської молоді з 06 по 14 лютого 2014 року відбувся обласний етап конкурсу. Конкурс проводився за наступними напрямами: соціальний, культурологічний, екологічний та за такими віковими номінаціями: 1-4 класи, 5-8 класи, 9-11 класи.

На конкурс було відправлено від нашого міста 11 робіт з різних номінацій. Переможцями обласного етапу визнано:

І місце – екологічний проект учнів 10 класу ЕЗОШ №7 «Рослини проти радіації», кер.Тоцька Л.А. Цю роботу відправлено на Всеукраїнський  етап.

І місце - соціальний проект (відеоролик) Федорченко Дар’я ЕЗОШ №7 «Мамочка! Де ти?», кер.Федорченко Л.П.

ІІ місце – культурологічний проект (плакат) «Наша творчість починається з посмішки» Варченко Дар’я, Володіна Карина, Мендрик Ольга гурток «Маски» ЦДЮТ, кер.Носач С.Д.

ІІІ місце – соціальний проект учнів ЕНВК «ЗНЗ-ДНЗ» №6.

Переглядів: 809 | Додав: KissLove | Дата: 2014-Березень-26 | Коментарі (0)

20.03.2014 року сектор соціально-психологічної роботи НМЦ проводив Круглий стіл для практичних психологів ЗНЗ та ПНЗ з теми «Комп’ютерна залежність». Учасники Круглого столу обговорили причини виникнення комп’ютерної залежності, шляхи її профілактики та основні прийоми корекційної роботи з дітьми, які мають комп’ютерну залежність. Детальніше...

Переглядів: 689 | Додав: KissLove | Дата: 2014-Березень-21 | Коментарі (0)

  19.03.2014 року Науково-методичним центром  управління освіти Енергодарської міської ради проведено теоретико – практичний семінар для заступників директорів навчальних закладів з теми: «Реалізація діяльнісного підходу до навчання як складової впровадження нового Державного стандарту освіти». В ході семінару були актуалізовані знання про діяльнісний  підхід в навчальному процесі, визначені технології, методи  здійснення діяльнісного підходу та опрацьовані показники для аналізу уроку з використанням діяльнісного  підходу. Детальніше...

Переглядів: 520 | Додав: KissLove | Дата: 2014-Березень-20 | Коментарі (0)

  18 березня 2014 року розпочався відкритий конкурс «Будь інженером» серед учнів 10-х класів загальноосвітніх навчальних закладів міста Енергодара.
 
З метою підвищення зацікавленості учнів старших класів до базових предметів інженерних напрямків та профорієнтаційної роботи Рада молодих спеціалістів ВП ЗАЕС в співпраці з Науково-методичним центром управління освіти 18-20 березня 2014 року проводить відкритий конкурс «Будь інженером» серед учнів 10-х класів навчальних закладів  міста Енергодара.

     Конкурс проводиться на базі ЕБГ «Гармонія» за основними технічними дисциплінами: математика, фізика, хімія.

Переможці за номінаціями та у загальному заліку будуть заохочені сучасними цінними подарунками.

Переглядів: 691 | Додав: KissLove | Дата: 2014-Березень-18 | Коментарі (0)

13.03.2014 р. сектор соціально-психологічної роботи Науково-методичного центру проводив для практичних психологів практикум з теми «Практична діяльність психолога навчального закладу». Присутнім були представлені відеозаписи різних видів і форм діяльності практичного психолога, а саме: робота з дітьми (розвиваюче заняття), робота з педагогами (Круглий стіл, тренінг, семінар) і робота з батьками (батьківські збори). Детальніше...
Переглядів: 739 | Додав: KissLove | Дата: 2014-Березень-14 | Коментарі (0)

 На виконання розпорядження голови Енергодарської міської ради Запорізької області від 28.02.2013 № 38-р «Про план заходів з підготовки та відзначення 200-річчя від дня народження Т.Г.Шевченка», наказу управління освіти від 12.03.2013  №80 «Про проведення  заходів з підготовки та відзначення 200-річчя від дня народження  Т.Г.Шевченка в закладах освіти»Науково-методичним центром було організовано проведення  урочистих заходів в навчальних закладах міста.
   Заходи, присвячені видатній даті, пройшли в дитячих садочках, школах та позашкільних закладах.  Педагоги, вихованці та учні з великою любов’ю до поета читали вірші, розповідали про нелегку долю Великого Кобзаря, співали пісні, написані на вірші Шевченка.
   Запам’ятаються надовго  віртуальні екскурсії, літературні вітальні, художні композиції, Шевченківські читання, які допомагали поринути у чарівний світ Шевченкового слова.

 Реве та стогне Дніпр широкий,

Сердитий вітер завива,

Додолу верби гне високі,

Горами хвилю підійма.

Т.Шевченко

Переглядів: 569 | Додав: KissLove | Дата: 2014-Березень-12 | Коментарі (0)

  Складовою системи національного виховання є військово-патріотичне, що передбачає вироблення високого ідеалу служіння народові, готовності до трудового та героїчного подвигу в ім'я процвітання Української держави. Воно покликане формувати громадянина-патріота, виробляти у нього глибоке розуміння громадянського обов'язку, готовність у будь-який час стати на захист Батьківщини, оволодівати військовими і військово-технічними знаннями, спонукати до фізичного самовдосконалення.
    В місті Енергодарі військово-патріотичне виховання  є одним з головних напрямків виховної роботи. Саме тому  в період тижня патріотичного виховання, присвяченого Дню Захисника Вітчизни, в ЕЗОШ № 7 м.Енергодара Науково-методичним центром управління освіти було проведено міський теоретично-практичний семінар для заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів  з теми: «Система військово-патріотичного виховання в навчальному закладі».

В рамках семінару відбулися:

презентація системи військово-патріотичного виховання в місті Енергодарі, методист НМЦ Худенкова І.Г;

- презентація системи військово-патріотичного виховання в ЕЗОШ №7, заступник директора з виховної роботи ЕЗОШ №7 Чубань В.В.;

- презентація системи роботи Школи джур,  керівник гуртка ЦДЮТ Луценко О.М.

- презентація роботи школи з музейної педагогіки, заступник директора з виховної роботи Терпімова В.М.;

- презентація роботи з виховання патріотизму в учнях засобами туризму, краєзнавства та спорту, директор Центру туризму, краєзнавства та спорту Ясінська Н.В.;

- відкритий виховний захід у 3-А класі ( кер.Стьопіна І.А.)  «Український рушник-символ українського народу»;

- екскурсія до шкільного зразкового історико-етнографічного музею;

- показові виступи курсантів Школи джур;

- виховна година «Афганістан - мій біль, моя пекуча пам’ять», Карева С.В., класний керівник 7 класу, Тоцька Л.А., класний керівник 10-А класу ;

- музейний урок «Війна не має забуття…», Недобер І.Г., вчитель історії, керівник гуртка «Музейна педагогіка.

     Учасники семінару відзначили високий рівень організації та проведення семінару, його потужний виховний потенціал, оскільки  всі ми бажаємо, щоб наші діти росли здоровими і щасливими, любили свою Батьківщину та виросли її захисниками.   ФОТОАЛЬБОМ.
Переглядів: 983 | Додав: KissLove | Дата: 2014-Березень-12 | Коментарі (0)

Шановні освітянки! 

Бажаєм щастя і тепла,
Весни, усмішок, сонця,
Щоб доля світла увійшла
До кожного віконця.


Хай навкруги цвіте бузок,
Та небо буде ясним;
І щоб життя було в жінок
Щасливим і прекрасним.


Аби завжди в душі у вас
Горів вогонь кохання;
І хай у цей весняний час
Здійсняться всі бажання!

Переглядів: 858 | Додав: KissLove | Дата: 2014-Березень-12 | Коментарі (0)


05 березня 2014 року у нашому місті було проведено  міський тур Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя». Захід був організований Науково-методичним центром управління освіти та Енергодарським центром туризму краєзнавства та спорту. В змаганнях взяли участь кращі сім команд ЗНЗ - переможці внутрішкільних етапів (ЕНВК №1, ЕЗОШ №2, ЕБГ «Гармонія», ЕЗОШ №4, ЕНВК№5, ЕЗОШ №7, ЕБЛ). Юні спортсмени показали  високий рівень підготовки в усіх шести запропонованих конкурсах.

За результатами змагань        І місце отримала команда  ЕБЛ, 

                                             ІІ місце - команда ЕБГ «Гармонія»,

                                             ІІІ місце - команда ЕНВК №5 та ЕЗОШ №2.

Вітаємо переможців та їх керівників!


Переглядів: 854 | Додав: KissLove | Дата: 2014-Березень-06 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz