Науково-методичний центр
 управління освіти м. Енергодара

Досвід
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 74 75 »

   Вітаємо з перемогою!! Бажаємо подальших творчих успіхів! 15 травня 2014 року в Києві відбулось підведення підсумків першого освітнього фестивалю  конкурсу Epson «Інтерактивний світ знань». Третє місце у цьому заході виборола Кабакова Олена Василівна, вчитель фізики НВК № 5 м. Енергодар.

Скачать файл - Детальніше про підсумки фестивалю
     
 
                                                                                     
  
 
Переглядів: 747 | Додав: KissLove | Дата: 2014-Травень-28 | Коментарі (0)

  22 травня 2014 року на базі КЗ "Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти" ЗОР  відбувся  VІ обласний конкурс освітніх проектів у галузі дошкільної освіти. Від міста Енергодар учасником обласного конкурсу став дошкільний  навчальний заклад (ясла-садок) «Горобинка» №14. Завідувач дошкільного закладу Темець Ірина Василівна та вихователь-методист Афанасенко Тетяна Григорівна презентували освітній проект творчої групи  з теми: «Плануємо з мудрістю, впроваджуємо з любов’ю». Метою освітнього проекту є реалізація завдань Базового компоненту дошкільної освіти  шляхом впровадження технології психолого-педагогічного проектування взаємодії дорослого з дітьми.   

Завдання проекту:

-  створення власної системи планування за технологією психолого-педагогічного проектування взаємодії дорослого з дітьми;

-    створення методичного забезпечення щодо впровадження цієї технології.

         До складу освітнього проекту входить перспективний план освітньої роботи за технологією психолого-педагогічного проектування взаємодії дорослого з дітьми та комплекс парціальних програм:

- Програма з розвитку соціально-емоційної сфери дітей від двох до шести років (автор: практичний психолог Гумовська Л.М.);

- Програма з музичного розвитку дітей раннього та дошкільного віку «Я у світі музики» (автори: музичні керівники Терентьєва О.А., Дорошенко С.М.);

- Програма гурткової роботи за технологією паперової пластики «Умілі рученята» (автор: керівник гуртка Бабенкова І.Г.).

     02.06.2014 року відбудеться ІІ-й тур Конкурсу (виставка-ярмарок освітніх проектів), де буде визначено місця учасників Конкурсу. Перемоги Вам, шановні колеги! 

 

Переглядів: 744 | Додав: KissLove | Дата: 2014-Травень-27 | Коментарі (0)

До уваги майбутніх абітурієнтів!

Міністерство освіти і науки України повідомило про внесення змін до умов прийому до вищих навчальних закладів України у 2014 році

Наказ Міністерства № 553 від 07.05.2014 "Про внесення змін до Умов прийому до вищих навчальних закладів України в 2014 році", зареєстрований в Міністерстві юстиції України від 23.05.2014 за № 531/25308

Наказом МОН України внесено зміни до строків вступної кампанії, змінено підходи до нарахування балу атестату, додаткових балів

Переглядів: 686 | Додав: sereniti | Дата: 2014-Травень-27 | Коментарі (0)

Шановні учасники зовнішнього незалежного оцінювання!

Через декілька днів розпочинається основна сесія ЗНО 2014 року. Вже 03 червня відбудеться тестування з іноземної мови, 05 та 06 червня - з української мови та літератури.

Нагадуємо, що обов’язковими документами для допуску до пункту тестування є:

  1. Запрошення-перепустка, яка повідомляє про місце, дату та час проведення тестувань;

  2. Паспорт (або інший документ, на підставі якого відбувалася реєстрація);

  3. Сертифікат учасника ЗНО-2014.

Якщо запрошення на даний момент не отримано поштовим зв'язком, необхідно увійти на інформаційну сторінку учасника ЗНО на сайті УЦОЯО (http://testportal.gov.ua/infopages/), використовуючи номер сертифікату та ПІН-код, і самостійно роздрукувати запрошення-перепустку.

Інформація запрошення-перепустки є важливою для учасників сесій ЗНО, які проводяться на базі закладів міст Василівка та Запоріжжя, а також учасників ЗНО з української мови та літератури (проводитиметься у дві сесії 5 та 6 червня), математики, історії України, оскільки в місті для проведення кожної сесії тестування задіяні по два навчальні заклади (можлива така ситуація, коли учні одного класу будуть закріплені за різними пунктами тестування).

         Схеми та маршрути проїзду до пунктів тестування ЗНО розміщено на сайті ДпРЦОЯО за адресою: http://dneprtest.dp.ua/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=403 .

Переглядів: 737 | Додав: sereniti | Дата: 2014-Травень-27 | Коментарі (0)

15 мая  2014 года в Запорожской областной государственной администрации состоялось награждение победителей и участников конкурса среди молодых журналистов Запорожской области «Нащадки переможців». Организаторами проекта является  молодежная организация «Акцент» совместно с отделом по работе с молодежью, семьей и внешкольной воспитательной работы департамента образования и науки Запорожской облгосадминистрации. Конкурс проводится с целью патриотического воспитания молодежи и привлечения молодых журналистов к обсуждению социально важных тем. В этом году он был посвящен 70-летию освобождения Украины от фашистских захватчиков и 70-летию Победы в Великой Отечественной войне 1941-1945 годов.  Юные журналисты соревновались в номинациях:

- летопись войны: «Семейные воспоминания»; «Письмо в  45-й»; «Приказ: огонь не открывать!»; «Небо славян»; «Я есть народ!»; «Наследники победителей»; «История моего успеха»; «Живи трезво!»; «Ты нужен своему народу»;

фото: «Связь поколений»;

видео: «Я живу! Вам спасибо за это!», «Быть. Делать. Иметь».

            По результатам Конкурса оргкомитет готовит «Летопись» — книгу с лучшими произведениями конкурсантов, которая вручается участникам и  распространяется среди учебных заведений. Проект проводится с 2006 года. На сегодняшний день проведено 15 конкурсов. Особенностью конкурса является то, что он направлен на объединение молодежи в раскрытии тем исторической памяти о героических подвигах воинов-освободителей, сознательное отношение к себе, как творцов истории, подчеркивает важность сознательного отношения к собственному выбору, ответственность за напечатанное слово, единство молодых граждан Украины.

            В этом году победителем конкурса от нашего города стала – Давидченко Анастасия, воспитанница ЭМАН, кружок «Журналистика», руководитель Скороспєлова А.Д. (ІІІ место).

            Лауреатами конкурса стали:

Андреева Кристина, ЭМГ «Гармония», руководитель Двадненко М.В.

Казынкина Татьяна, ЭМГ «Гармония», руководитель Двадненко М.В.

Романенко Екатерина, ЭМГ «Гармония», руководитель Двадненко М.В.

Чернофостова Екатерина, ЭМГ «Гармония», руководитель Двадненко М.В.

Стуканог Карина, ЭООШ №2, руководитель Тетерина Л.А.

Черняк Анастасия, ЭУВК №1, руководитель Кириченко Л.Н.

Береговая София, ЭУВК №1, руководитель Кириченко Л.Н.

Карамушка Александра, ЭУВК №1, руководитель Передерий Л.В.

Пакунова Екатерина, ЭУВК №1, руководитель Передерий Л.В.

Кваша Юлия, ЭУВК №1, руководитель Остроух Н.А. 

  

Переглядів: 810 | Додав: KissLove | Дата: 2014-Травень-20 | Коментарі (0)

 20 травня відбувся круглий стіл "Здобутки та проблеми розвитку інформаційного освітнього простору ДНЗ". У роботі круглого столу взяли участь методисти НМЦ, спеціаліст управління освіти, завідувачі ДНЗ міста Енергодара. Метою обговорення стало узагальнення ідей і думок щодо підвищення ефективності управлінської, науково-методичної та навчальної діяльності, мобілізація й активізація учасників до вирішення актуальних завдань розвитку інформаційного освітнього простору дошкільного навчального закладу.

У роботі семінару взяв участь Семутін Глєб, учень ЕБЛ, який презентував інтерактивну книжку-гру "Теремок", створену ним за допомогою MS PowerPoint.

Матеріали круглого столу з теми: "Здобутки та проблеми розвитку інформаційного освітнього простору ДНЗ"

 

 

 

 

 

Переглядів: 852 | Додав: KissLove | Дата: 2014-Травень-20 | Коментарі (0)

13 травня  2014 року в місті Кам’янка –Дніпровська на базі Навчально-виховного комплексу «Дитячий садок – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» №2 було проведено зональний етап Всеукраїнського огляду-конкурсу «ЮІР-2014», в якому взяли участь:

-  команда ЮІР НВК №2 м.Кам’янка-Дніпровська «Крутий підйом»;

 - команда ЮІР ЕБЛ м.Енергодара «Крутий поворот»;

- команда ЮІР Великобілозерської НВК №1 « Стильний патруль».

За результатами змагань І місце отримала команда «Крутий поворот» Енергодарського багатопрофільного ліцею ( директор Мятович Ірина Володимирівна, керівник команди Дем’яник Олена Геннадіївна);

ІІ місце -  команда «Крутий підйом» НВК №2 м.Кам’янка-Дніпровська;

ІІІ місце отримала команда Великобілозерської НВК №1« Стильний патруль».

Вітаємо переможців!

Переглядів: 626 | Додав: KissLove | Дата: 2014-Травень-14 | Коментарі (0)

  Вітаємо переможців міських змагань з легкої атлетики! 12 травня на стадіоні «Старт» відбулися міські змагання з легкої атлетики серед юнаків та дівчат загальноосвітніх навчальних закладів Енергодара в залік 69-ї міської спартакіади школярів. Кращі легкоатлети  навчальних закладів міста виборювали право потрапити до складу збірної команди для участі в обласних змаганнях. У цих змаганнях взяли участь 102 учні із  6 навчальних закладів. Краще до змагань підготувалися команди,    які стали переможцями та призерами міських змагань. Переможцем визнано команду учнів Енергодарської багатопрофільної гімназії «Гармонія». Друге місце вибороли учні Енергодарського навчально-виховного комплексу №5, третє - учні Енергодарської загальноосвітньої школи №2.

Комітет з фізичної культури та спорту виконкому Енергодарської міської ради міської ради нагородив всіх переможців та призерів змагань грамотами та кубками.

За результатами змагань сформована збірна команда, яка буде захищати честь міста   15 травня 2014 року на змаганнях 69-ї обласної спартакіади школярів у м. Запоріжжі.

                                                                             

Переглядів: 753 | Додав: KissLove | Дата: 2014-Травень-14 | Коментарі (0)

Вклоняємося Вічному вогню,

Вклоняємось доземно всім солдатам,

Що міряли дороги крізь війну,

Щоб нам сьогодні мріяти й кохати!

Збережімо мир!
Автор ролика: Кожуховський О., учень ЕЗОШ№2

Переглядів: 595 | Додав: KissLove | Дата: 2014-Травень-08 | Коментарі (0)

 З метою поширення кращого досвіду організації учнівського самоврядування різних рівнів, активізації інноваційної діяльності органів самоврядування дітей та учнівської молоді, оптимізації форм і методів роботи з дітьми-лідерами в місті Енергодарі з 05 лютого по 06 травня 2014 року  було проведено міський конкурс «Лідер року - 2014». В конкурсі взяли участь 7 представників учнівського самоврядування з ЕНВК №1, ЕЗОШ №2, ЕБГ «Гармонія», ЕЗОШ №4, ЕНВК №5, ЕЗОШ №7 та ЕБЛ.

06 травня 2014 року пройшов очний тур, де учасники продемонстрували свої лідерські якості та вміння: ораторське мистецтво,  творчі здібності, вміння захищати власний соціальний проект та організовувати колективну творчу справу, працювати в команді. Переможцем міського конкурсу «Лідер року -2014» визнано учня 11-В класу ЕЗОШ №2 Шалупню Євгенія.

 Перемогли в номінаціях:

- «Лідер-початківець» - Маловічко Ірина, учениця 4-А класу ЕНВК №1;

- «За кращу візитну картку лідера» та «Лідер-практик» Шалупня Євгеній, учень 11-В класу ЕЗОШ №2;

- «За краще розкриття соціального проекту» та  «Краща презентація досвіду роботи лідера» Головач Вероніка,  учениця 11-А ЕЗОШ №7;

- «За кращу ідею структури учнівського самоврядування («Шкільне місто») Терпімова Поліна,  учениця 10-Б класу ЕНВК №5;

 - «За кращий опис діяльності лідера» Ванярха Тетяна,  учениця 10-Акласу ЕБГ «Гармонія»;

- «За збереження та розвиток ліцейських традицій» Грамович Олеся, учениця 10-А класу ЕБЛ;

- «За кращий розроблений сценарій масового заходу для учнів» Кузнєцова Анна, учениця 10 класу ЕЗОШ №4.

  

Переглядів: 932 | Додав: KissLove | Дата: 2014-Травень-07 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz