Науково-методичний центр
 управління освіти м. Енергодара

Досвід
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 26 27 28 29 30 ... 74 75 »
 
УВАГА! Сьогодні, 30 січня 2013 р., на базі опорного закладу ЕНВК «ЗНЗ-МНВК» відбувся  семінар-практикум з теми: "Використання в профорієнтації учнів кращого досвіду зарубіжних країн" для  профорієнтаторів  ЗНЗ. У ході семінару були розглянуті досвіди профорієнтаційної роботи Франції, Великобританії, США, Німеччини, Японії та інших держав.  Обговорення підсумків семінару  показало актуальність обраної теми та можливість використання досвідів зарубіжних країн в  профорієнтаційній роботі з учнями навчальних закладів. Презентація.
Переглядів: 764 | Додав: KissLove | Дата: 2013-Січень-30 | Коментарі (0)

  Сьогодні, 25 січня 2013 року, на базі ЕНВК №5 відбулося засідання ММО вчителів української мови та літератури, на якому учасники міського етапу конкурсу впроваджених проектів за програмою Intel"Навчання для майбутнього" з української літератури презентували свої роботи. Журі конкурсу відзначає високий рівень підготовлених і впроваджених проектів. Переможцем міського етапу конкурсу визнано проект " Сяє геній Кобзаря, мов у темряві зоря", автор проекту - Швагер С.І., вчитель української мови та літератури ЕЗОШ №7.

   Номінантами конкурсу стали:
- Белименко С.В., вчитель української мови та літератури ЕНВК №1, проект "Він любив Україну! А ти?", у номінації "Вчитись-навчаючи";
- Пелипенко С.І., вчитель української мови та літератури ЕЗОШ №2, проект  "І виріс він на чужині...", у номінації  "Креативність та дизайн проекту";
- Галкіна Т.М., Малахова О.І., вчителі української мови та літератури ЕНВК №5 "Світове значення творчості Т.Г. Шевченка", у номінації "Висока інформатична культура та перспективність проекту"

Щиро вітаємо учасників конкурсу!
Бажаємо всім творчої наснаги та життєвих успіхів!



Переглядів: 841 | Додав: KissLove | Дата: 2013-Січень-25 | Коментарі (1)

Сьогодні, 25 січня 2013 р., на базі ДНЗ №4 відбувся теоретико-практичний семінар з теми: "Формування інформаційного освітнього простору ДНЗ" для завідувачів та вихователів-методистів ДНЗ міста. Метою семінару було методичне забезпечення процесу формування інформаційного освітнього простору дошкільного навчального закладу. У ході семінару уточнювалось поняття ІКТ та роль даних технологій в освітньому середовищі дитячого садка; розглядалась сутність впливу ІКТ на навчання та виховання дошколят; визначалися системоутворюючі принципи, напрямки та організаційно-методичні аспекти моделювання простору ДНЗ. З досвідом роботи щодо створення сайту дошкільного навчального закладу як вагомої складової простору виступила вихователь-методист ДНЗ №7 Горбенко В.І.



  Презентація: "Теоретико-методологічні основи формування інформаційно-освітнього простору ДНЗ" (Ласкова Н.О., методиста НМЦ,)
  Презентація: "Веб-сайт як вагома складова інформаційного освітнього простору дошкільного навчального закладу" (Горбенко В.І., вихователь-методист ДНЗ №7)

1.


 







Переглядів: 1185 | Додав: enmc | Дата: 2013-Січень-25 | Коментарі (0)

 24 січня 2013 року на базі НМЦ управління освіти відбувся теоретичний семінар за участю Іванова С.А., к.т.н., доцента кафедри інноваційних технології КЗ "ЗОІППО" ЗОР з теми: " О мировоззрении в области образования постиндустриального общества". У Роботі семінару брали участь методисти НМЦ, медіа-вчителі, заступники директорів з ВР шкіл міста, методисти позашкільних навчальних закладів.







Переглядів: 777 | Додав: enmc | Дата: 2013-Січень-25 | Коментарі (0)


УВАГА! 15 січня 2013 р., учні ЕНВК №1, ЕНВК №5, ЕБГ «Гармонія», які вивчають курс за вибором «Медіакультура", медіа-педагоги, учні ЕБЛ, заступники директорів з НВР та заступники директорів з ВР шкіл міста взяли участь у телемості Росія – Україна з нагоди  відкриття «Медіафестивалю для учнів – 2013». Детальніше...
Переглядів: 1039 | Додав: KissLove | Дата: 2013-Січень-16 | Коментарі (2)


   УВАГА! 10.01.2013 року на базі опорного ЕНВК «ДНЗ-ЗНЗ» №9 з напрямку «Інформаційне забезпечення освітнього процесу в системі наступності роботи дошкільної та початкової ланок освіти» проведено міський науково-теоретичний семінар з теми «Медіа-освіта – сучасний напрямок організації навчальної діяльності педагогів та дітей» для завідувачів дошкільних навчальних закладів. У роботі семінару взяли участь Дорошенко З. П., старший викладач кафедри дошкільної освіти КЗ «ЗОІППО» ЗОР, Ласкова Н.О., Середа Т.І., методисти Науково-методичного центру, Деркач В.О., директор ЕНВК «ДНЗ-ЗНЗ»№9, Ляшенко С.В., вихователь-методист ЕНВК «ДНЗ-ЗНЗ»№9, педагоги цього закладу та завідувачі дошкільних навчальних закладів міста. Метою семінару було познайомити слухачів з Концепцією впровадження медіа-освіти в Україні та мотивування учасників семінару до пошуку творчих ідей щодо вирішення проблеми формування медіа-культури в освітньому просторі дошкільних навчальних закладів. Дорошенко З.П. ознайомила слухачів з Концепцією впровадження медіа-освіти в Україні та розкрила підходи до впровадження медіа-освітнього компонента в освітній простір ДНЗ. Адміністрація та педагоги ЕНВК «ДНЗ-ЗНЗ»№9 поділились напрацюваннями з питання «Інтегрування ІКТ в освітній простір в умовах навчально-виховного закладу».

                                         




Переглядів: 917 | Додав: KissLove | Дата: 2013-Січень-11 | Коментарі (0)

До уваги користувачів нашого сайту! Повідомляємо, що в розділі "Віртуальні методичні ресурси" з'явилося посилання на блог вчителів основ здоров’я. Детальніше...
Переглядів: 933 | Додав: KissLove | Дата: 2012-Грудень-27 | Коментарі (0)

     Дорогі освітяни!
Сердечно вітаємо вас з Новим 2013 роком та Різдвом Христовим!

Щиро зичимо вам міцного здоров'я, здійснення професійних планів, бажань, мрій та задумів. Бажаємо вам, щоб ці святкові дні були осяяні радістю, зігріті теплом дружніх сердець, а наступаючий рік став для вас джерелом невичерпної енергії, постійного натхнення і великого оптимізму! Хай 2013 рік принесе добробут, благополуччя, родинне тепло і злагоду, щирих друзів, шану та любов рідних,  вдячних, талановитих учнів.
С наступающим!~C наступающим Новым годом 2013
Переглядів: 761 | Додав: KissLove | Дата: 2012-Грудень-25 | Коментарі (0)

До уваги працівників освіти! На нашому сайті з'явився новий розділ "Опорні навчальні заклади міста", в якому ви зможете ознайомитися з матеріалами співпраці Науково-методичного центру з опорними навчальними закладами міста.
Переглядів: 733 | Додав: KissLove | Дата: 2012-Грудень-24 | Коментарі (0)


21 декабря 2012 года подарки от учебных заведений города Энергодара принимал православный детский дом «Надежда»
     Уже много лет связывает крепкая дружба детей сирот из Запорожского православного детского дома «Надежда» и энергодарских школьников. Стало доброй традицией в управлении образования  к Дню святого Николая проводить акцию «Милосердие»: собираются продукты, крупы макароны, сладости, а также моющие средства, канцелярские товары, игрушки, книги, добротная одежда. Ребята всех школ передали поздравительные открытки, письма, праздничные газеты, чтобы, прочтя их, дети не чувствовали себя одинокими, ведь получать письма это так приятно.  Все это с благодарностью принято. Как сказали работники детского дома: «Этих продуктов нам хватает почти на год, и мы спокойны за детей в это нелегкое время, потому что у нас есть такие друзья, как вы». В этот же день в гости к ребятам пришел Владыка Василий, бывший архиепископ Запорожский и Мелитопольский, который много лет опекает детский дом. Дети сразу же обступили его, а он с отеческой заботой расспросил о их здоровье и успехах. Владыка Василий обратился ко всем энергодарцам, кто принял участие в акции, со словами благодарности за их доброту и милосердие. Поинтересовался, что нового у нас в городе и передал поздравление с приближающимися новогодними и рождественскими праздниками, пожелал всем здоровья, божьего благословения на наш город.

Потом новая хозяйка, директор детского дома Серая Г.А., (Раиса Константиновна Лебедева ушла на пенсию) пригласила гостей на чаепитие. Галина Анатолиевна сказала, что будет продолжать традиции детского дома «Надежда», благодарит управление образования, научно-методический центр, всех педагогов и школьников за помощь и надеется на продолжение нашей дружбы.

Переглядів: 937 | Додав: KissLove | Дата: 2012-Грудень-24 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz