Науково-методичний центр
 управління освіти м. Енергодара

Досвід
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 25 26 27 28 29 ... 74 75 »
20 лютого 2013 року на базі ЕНВК №5 НМЦ управління освіти було проведено чергове заняття Школи керівника ММО. Тема заняття: "Мережеві спільноти в діяльності ММО вчителів-предметників м. Енергодара". Метою заняття було мотивування педагогів міста до створення власного інформаційного простору засобами ІКТ-технологій та залучення ММО вчителів міста до роботи у мережевих співтовариствах педагогічних працівників області на платформі ЗапоВікі.
Презентація до заняття " Мережеві спільноти в діяльності ММО вчителів-предметників м.Енергодара".

Переглядів: 791 | Додав: KissLove | Дата: 2013-Лютий-21 | Коментарі (0)

З 11 по 15 лютого  в закладах освіти міста пройшли заходи до 24-річниці виводу військ колишнього СРСР з Афганістану та вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав.
     Учні зустрічалися з воїнами – ветеранами афганської війни на класних та виховних годинах, відвідали музеї ЕНВК №1 ( експозицію, присвячену випускникам школи Юрію Олійникову та Володимиру Цапу, які загинули під час Афганської війни) та ЕБГ «Гармонія» (експозицію, присвячену Сергію Логінову, який загинув на підводному човні «Курськ»).

     Учні призивного віку стали учасниками міського мітингу на честь вшанування воїнів-афганців.

     Серед виховних заходів в рамках Тижня найбільш масовими були проведені на базі ЕЗОШ №7 міський конкурс-змагання «Козацькі розваги»,  акція «Свічка пам’яті» та  вечір патріотичної пісні  (ЦТКС). На всі заходи було запрошено воїнів-афганців.   Всі заходи пройшли під гаслом: «Є така професія - Вітчизну захищати».

                    На цьому тижні також відбудуться заходи до Дня Захисника Вітчизни.



Переглядів: 981 | Додав: KissLove | Дата: 2013-Лютий-18 | Коментарі (0)


Вітаємо переможців ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2013" : Кабакову Олену Василівну, вчителя ЕНВК №5, за І місце в номінації "Фізика" та Римар Ліліану Анатоліївну, вчителя ЕЗОШ №2, за ІІІ місце в номінації "Музичне мистецтво".
Бажаємо колегам здоров'я, удачі, успіхів, а Олені Василівні перемоги в ІІІ етапі (Всеукраїнського) конкурсу!  
Переглядів: 754 | Додав: KissLove | Дата: 2013-Лютий-18 | Коментарі (0)

12 лютого 2013 року НМЦ управління освіти  проведено семінарське заняття для педагогів ЕЗОШ №6 з теми "Інформаційний простір вчителя". На семінарському занятті були присутні директор ЕЗОШ № 6 Марієва І.Г., заступник директора з НВР Станілога М.С. та вчителі, які пройшли навчання за програмою тренінгу "Використання ВЕБ 2.0 технологій".
Мета семінару:
забезпечення  методичного супроводу створення інформаційного простору вчителя засобами ІКТ-технологій та мотивація педагогів ЕЗОШ№6 щодо участі у роботі мережевих співтовариств педагогічних працівників області на платформі ЗапоВікі.
     План заняття
1. Інформаційний простір вчителя як складова єдиного інформаційного освітнього простору загальноосвітнього навчального закладу.
2. Використання Веб-ресурсів вчителями початкових класів для взаємодії з  учнями та їх батьками.
3. Використання мережевих співтовариств вчителів для підвищення професійної компетентності педагога.


Переглядів: 843 | Додав: KissLove | Дата: 2013-Лютий-13 | Коментарі (0)


УВАГА! 07 лютого 2013 року, Науково-методичним центром управління освіти на базі ЕЗОШ №4 проведено семінар-практикум для заступників директорів з виховної роботи з теми: «Професійна деформація: поняття, ознаки, діагностика, попередження».

Завдання семінару:

1. Надати учасникам інформацію про професійну деформацію педагогів.

2. Сформувати в учасників  поняття необхідності попередження професійної деформації.

3.Визначити основні методи та прийоми попередження професійної деформації.

4. Показати шляхи практичного застосування отриманої інформації.

В роботі семінару взяли участь заступники директорів з виховної роботи всіх загальноосвітніх та позашкільних закладів міста. Відкрила семінар начальник управління освіти Енергодарської міської ради Плахотна Тетяна Олексіївна, яка відзначила велику роль виховання молодого покоління в системі освіти міста та кожного навчального закладу. Навчання проводила методист Науково-методичного центру Худенкова І.Г.


Переглядів: 679 | Додав: KissLove | Дата: 2013-Лютий-07 | Коментарі (0)


УВАГА! 06.02.2013 року на базі ЕНВК №5 було проведено семінар-практикум
«Групова робота на уроках української мови та літератури». В роботі семінару взяли участь вчителі української мови та літератури навчальних закладів. Своїм досвідом по організації групової роботи на уроках української мови та літератури поділились вчителі ЕНВК №5 Кудояр Г.В. та Федько Л.В.
Переглядів: 733 | Додав: KissLove | Дата: 2013-Лютий-07 | Коментарі (0)



УВАГА! 06.02.2013 року, на базі НМЦ управління освіти було проведено теоретико-практичний семінар "Удосконалення механізму тестового контролю теоретичних знань та практичних умінь учнів старшої школи з філологічних та суспільно-гуманітарних дисциплін". У роботі семінару взяли участь вчителі історії загальноосвітніх навчальних закладів міста.





Переглядів: 1001 | Додав: KissLove | Дата: 2013-Лютий-06 | Коментарі (0)

   УВАГА! 06 лютого 2013 року, НМЦ управління освіти Енергодарської міської ради було проведено семінар-практикум "Створення мультимедійної презентації в MS Power Point" для педагогів ДНЗ №5. У семінарі взяли участь: вихователі-методисти, дефектолог, логопед, музичні керівники та вихователі дитячого садочка.




Переглядів: 1189 | Додав: KissLove | Дата: 2013-Лютий-06 | Коментарі (0)

Шановні колеги! Повідомляємо вам, що 05 лютого 2013 року за ініціативою Європейської комісії в Україні проходитиме День безпечного Інтернету. В цей день проводиться ряд комплексних соціальних програм, покликаних привернути увагу суспільства до загроз, що несе невміння правильно користуватися мережею Інтернет. В Україні цей день відзначається вже четвертий рік поспіль завдяки ініціативи компанії «Майкрософт Україна». З моменту заснування були проведені сотні активностей, спрямованих на захист дітей в Інтернеті. Основні серед них – це запуск освітнього сайту «Онляндія –безпечна веб-країна», на якому всі бажаючі можуть отримати необхідну інформацію, приєднатися до руху й зробити свій посильний внесок у вирішення проблеми.

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України завжди активно підтримували ініціативу Дня безпечного Інтернету. Звертаємось з проханням підтримати дану ініціативу шляхом проведення 05 лютого 2013 року інформаційних заходів для дітей і відзначити цей день, як День безпечного Інтернету разом із усіма європейськими країнами. Методичні матеріали можна завантажити на освітній мережі Microsoft «Партнерство в навчанні» у тематичній дискусії «День безпечного Інтернету 2013» (потрібна безкоштовна реєстрація) за посиланням http://bit.ly/Wae9JE

До уваги вчителів початкових класів  ІІ випуск збірки напрацювань вчителів Запорізької області за темою «Безпечний Інтернет» ( І випуск збірки  запропоновано на даному блозі 12 червня 2012 р.). Детальніше.

Переглядів: 774 | Додав: KissLove | Дата: 2013-Лютий-04 | Коментарі (0)

Шановні освітяни! Звертаємо вашу увагу на появу додаткового переліку навчальної літератури рекомендованої Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України для використання у навчально-виховному процесі. Детальніше...

Інформацію про вищезазначену навчальну літературу надруковано в "Інформаційному збірнику та коментарях Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України" № 1-2, 2013 (січень), а саме:
- додатковий перелік навчальних видань, рекомендованих
Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України для використання в дошкільних навчальних закладах у 2012/13 навчальному році;

- додатковий перелік навчальних програм, підручників та навчально-методичних посібників, рекомендованих
Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України для використання в початкових класах загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням українською мовою у 2012/13 навчальному році;

-
додатковий перелік навчальних програм, підручників та навчально-методичних посібників, рекомендованих Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України для використання в початкових класах загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою у 2012/13 навчальному році;

-
додатковий перелік навчальних програм, підручників та навчально-методичних посібників, рекомендованих Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України для використання в основній і старшій школі у загальноосвітніх начальних закладах з навчанням українською мовою у 2012/13 навчальному році.

Детальніше...



Переглядів: 768 | Додав: KissLove | Дата: 2013-Січень-31 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz