Науково-методичний центр
 управління освіти м. Енергодара

Досвід
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Квітень » 03

   31 березня 2014 року з метою формування професійної компетентності керівників навчальних  закладів та педагогів з питань інклюзивної освіти учнів управлінням освіти Енергодарської міської ради  спільно з Запорізьким благодійним фондом «Єдність за майбутнє» та науковцями Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на базі Енергодарського навчально-виховного комплексу "Загальноосвітній навчальний заклад І ступеня-дошкільний навчальний заклад" №6 проведено обласний  науково-практичний семінар з проблеми «Впровадження інклюзивної моделі освіти учнів з особливими освітніми потребами в умовах загальноосвітнього навчального закладу: досвід, шляхи, перспективи». В роботі семінару взяли участь представники Запорізького благодійного фонду «Єдність за майбутнє», науковці КЗ «ЗОІППО» ЗОР, директори навчальних закладів та методисти районних методкабінетів міста Запоріжжя,  представники управління освіти та Науково - методичного центру  управління освіти Енергодарської міської ради.

   Начальник управління освіти Енергодарської міської ради Плахотна Т.О. розповіла гостям про мережу навчальних закладів міста та особливості її формування.  Довбня В.В., начальник відділу шкіл та та позашкільних навчальних закладів управління освіти, акцентувала увагу учасників семінару на організації надання якісної освіти дітям з особливими освітніми потребами у м. Енергодарі. Директор ЕНВК «ЗНЗ-ДНЗ» № 6 Марієва І.Г. познайомила учасників семінару із сучасними формами методичної роботи з педагогічним колективом щодо створення корекційно-розвивального середовища для дітей з особливими освітніми потребами в навчальному закладі та визначила медико-психолого-педагогічні умови впровадження інклюзивної моделі освіти.    Лупінович С.М., керівник експериментального майданчику на базі ЕНВК «ЗНЗ-ДНЗ» № 6, завідувач кафедри реабілітаційної педагогіки та здорового способу життя, кандидат педагогічних наук, доцент та Лапшина І.С., доцент кафедри менеджменту освіти та психології, кандидат педагогічних наук Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти  презентували портал «Інклюзивна освіта Запорізького регіону».

Переглядів: 691 | Додав: KissLove | Дата: 2014-Квітень-03 | Коментарі (0)

   2 квітня 2014 р. відбувся семінар для вчителів інформатики міста Енергодара з теми "Реалізація державного стандарту повної базової загальної середньої освіти на уроках інформатики у 5-ому класі". У ході семінару вчителі познайомились з сучасними тенденціями в освіті, розглянули цілі, завдання освітньої галузі "Технології" Держстандарту, познайомилися з практикою шкільного психолога Котляревської О.О. та вчителя інформатики Буяльської Т.А.  щодо організації вивчення інформатики  у 5-их класах ЕНВК №5. Детальніше...

Переглядів: 614 | Додав: KissLove | Дата: 2014-Квітень-03 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz