Науково-методичний центр
 управління освіти м. Енергодара

Досвід
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 30 31 32 33 34 ... 74 75 »
       Cьогодні, 4 листопада 2012р., пішла із життя видатна людина нашого міста, талановитий педагог і  керівник - Плохій Любов Олексіївна, директор ЕНВК №5. Глибоко сумуємо і приносимо свої співчуття рідним, близьким, друзям, вчителям і учням ЕНВК №5.

Ваше имя - Любовь, пусть душа Ваша будет
в светлом райском саду, где уют и покой.
И никто, пусть никто Вашу жизнь не осудит.
Мы всем сердцем Вас любим. Мы Вас помним такой.

Спасибо Вам за всё.



Переглядів: 898 | Додав: KissLove | Дата: 2012-Листопад-04 | Коментарі (0)


Вийшов друком спеціальний випуск газети "Урядовий кур'єр", який присвячено змінам в освіті. Збільшення інвестицій в освіту, використання нових технологій, перспективи розвитку - про все це читайте ТУТ

Переглядів: 714 | Додав: KissLove | Дата: 2012-Листопад-02 | Коментарі (0)


До уваги учнів 11-х класів, вчителів, батьків!

01 листопада на сайті Дніпропетровського регіонального центру оцінювання якості освіти розпочинається реєстрація бажаючих взяти участь у пробному ЗНО-2013 року. Перед початком реєстрації радимо ознайомитися з Пам'яткою
Переглядів: 662 | Додав: KissLove | Дата: 2012-Жовтень-31 | Коментарі (0)

УВАГА! На сайті Віртуального університету «Інноватика та інновації» відкрито Інтернет-форум «Модель науково-методичної роботи в системі освіти міста: якою вона повинна бути?». Науково-методичний центр управління освіти Енергодарської міської ради запрошує всіх освітян міста прийняти участь у обговоренні актуальних питань. Дякуємо за співпрацю!

Переглядів: 655 | Додав: KissLove | Дата: 2012-Жовтень-29 | Коментарі (0)

23 жовтня 2012 року на базі ЕЗОШ №4 проведено семінар "Адаптація учнів 1-х класів до шкільного життя", на якому розглядалися питання забезпечення наступності та взаємодії між дошкільною і початковою ланками освіти.
В роботі семінару крім педагогів ДНЗ №12,13 та ЕЗОШ №4 прийняли участь методист з питань початкової освіти Науково-методичного центру та завідувач сектору дошкільної освіти управління освіти.
Учасники семінару розглянули основні напрямки діяльності щодо забезпечення розвитку життєво необхідних знань та вмінь учнів. В своїх виступах присутні звертали увагу на забезпечення досягнення кожним учнем умінь і навичок, які б відповідали вимогам Державного стандарту початкової загальної освіти. Педагоги чітко усвідомлюють, що для кожного конкретного періоду шкільного навчання система знань і дій, які виконуються учнями, повинна бути адекватною провідній діяльності конкретного вікового періоду.
Подальша робота цих закладів щодо забезпечення взаємодії в освітній роботі з дітьми старшого шкільного віку визначена в «Угоді про співпрацю між дошкільним і загальноосвітнім навчальним закладом».
Переглядів: 842 | Додав: KissLove | Дата: 2012-Жовтень-29 | Коментарі (0)

На виконання Плану заходів з підготовки та відзначення у 2012 році 200-річчя Вітчизняної війни 1812 року, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України №408 від 03 квітня 2012 року, 08 жовтня стартував Всеукраїнський інтернет-квест "Війна 1812 року і Україна", присвячений знаменній даті. Питання інтернет-квесту розміщені в освітнй мережі "Щоденник.ua" (http://events.shodennik.ua/event.aspx?event=12389).
Організатори конкурсу пропонують вчителям разом з учнями взяти участь у квесті та зробити вивчення цієї теми за шкільною програмою інтреактивним!
Переглядів: 1048 | Додав: KissLove | Дата: 2012-Жовтень-26 | Коментарі (0)

  19.10.2012 на базі ДНЗ №10 Науково-методичним центром проведено «круглий стіл» педагогів дошкільних закладів міста, на якому підведено підсумки роботи з виконання резолюції міської серпневої педагогічної конференції 2011 року з теми: «Позитивна соціалізація дитини. Проблеми. Досвід. Пошуки». В його роботі прийняли участь вихователі-методисти, практичні психологи, керівники міських методичних об‘єднань, педагоги ДНЗ та представники батьківської громадськості. Усі учасники круглого столу відмітили різноманітність форм співробітництва дошкільних закладів із сім’єю, як традиційних, так і новітніх, що дало можливість  налагодити контакт з батьками, перетворивши їх на партнерів  в справі формування позитивного соціального досвіду дітей.    
Переглядів: 936 | Додав: KissLove | Дата: 2012-Жовтень-24 | Коментарі (0)

Відповідно до плану заходів з нагоди проведення Європейського тижня місцевої демократії 18 жовтня відділ інформації та зв'язків з громадськістю у співпраці з Науково-методичним центром управління освіти провів день відкритих дверей у виконавчому комітеті Енергодарської міської ради.
Учні 10-11 класів навчальних закладів міста зустрілися з міським головою Наумичевим І.М., заступниками голови - Пекшиним С.В., Дятко С.В., Холодом С.Ф. Керівники виконавчого органу міської ради розповіли старшокласникам про основні напрямки діяльності, приоритетні завдання, які стоять перед органами місцевого самоврядування. Вихованці закладів освіти мали змогу задати запитання міському голові. Виявилося, що нашу молодь турбують проблеми створення робочих місць, освітлення, збереження зелених насаджень, благоустрою території, на якій знаходиться стела, присвячена загиблим воїнам, та багато інших. Игор Миколайович докладно розповів про заходи міської влади, які спрямовані на вирішення найбільш важливих для міської громади проблем.

Міський голова Наумичев Ігор Миколайович нагородив Подякою міського голови переможців конкурсу "Знавці законодавства про місцеве самоврядування": Ткаченко О. (ЕБГ "Гармонія"), Сідельнікова В. (ЕНВК №1), Шуриберка К. (ЕЗОШ №4), Кравченко Г. (ЕБГ "Гармонія"), Комишню Є. (ЕБГ "Гармонія"), Шаталіну А. (ЕНВК №5), Лісничу Л. (ЕБГ "Гармонія"). Кожний учасник зустрічи отримав пам'ятний подарунок від міського голови.
Гостинно зустріла делегацію учнів начальник відділу кадрової роботи ти нагороджень Литвинова О.Є. Вона познайомила старшокласників із структурою органів місцевого самоврядування, вимогами, які пред'являються кандидату на посаду в органах місцевого самоврядування. Учні мали змогу переглянути Книгу пошани, до якої вписані імена всіх почесних громадян міста.
Вихованці закладів та вчителі, які їх супроводжували, були дуже вдячні начальнику відділу інформації та зв'язків з громадськістю Мороховець К.І. за прекрасну організацію заходу.
Методист Самойлова І.А.
Переглядів: 654 | Додав: KissLove | Дата: 2012-Жовтень-18 | Коментарі (0)

До уваги учнів 11-х класів, вчителів, батьків!
Український центр оцінювання якості освіти повідомляє про умови реєстрації для участі у пробному ЗНО 2013 року. Сесії пробного тестування відбудуться 23 та 30 березня 2013 року. Для участі у пробному тестуванні необхідно зареєструватися на сайті Дніпропетровського центру оцінювання якості освіти з 01 по 30 листопада 2012 року.Детальніше
Переглядів: 733 | Додав: KissLove | Дата: 2012-Жовтень-18 | Коментарі (0)

Висловлюємо щирі святкові побажання миру, злагоди і добра.  Низький Вам уклін за Вашу творчу, самовіддану та подвижницьку працю, за вміння запалювати вогонь у дитячих серцях, за відданість професії, відповідальне, а іноді жертовне ставлення до свого покликання. Щиро зичимо  Вам доброго здоровя, великого задоволення від плодів своєї праці, щоб Вас зігрівало тепло людської подяки за добрі справи, а вихованці завжди оточували увагою і турботою.
Переглядів: 579 | Додав: KissLove | Дата: 2012-Жовтень-04 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz