Науково-методичний центр
 управління освіти м. Енергодара

Досвід
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 27 28 29 30 31 ... 74 75 »
УВАГА! З 05 по 19 грудня 2012 року Науково – методичним центром управління освіти Енергодарської міської ради було проведено міський етап конкурсу «Учитель року – 2013».

         18 грудня 2012 року проведено святковий фінал Конкурсу на базі ЕЗОШ №2.

У конкурсі взяли участь 8 учителів із п’яти навчальних закладів:

- Римар Ліліана Анатоліївна, вчитель музичного мистецтва ЕЗОШ №2;

- Терпімова Віталія Михайлівна, вчитель музичного мистецтва ЕЗОШ №7;

- Авдєєва Галина Іванівна, вчитель музичного мистецтва ЕНВК №5;

- Дятлова Олена Анатоліївна, вчитель інформатики ЕБЛ;

- Шкода Алла Володимирівна, вчитель інформатики ЕЗОШ №4;

- Кабакова Олена Василівна, вчитель фізики ЕНВК №5;

- Глєбова Віра Яківна, вчитель французької мови ЕЗОШ №2;

- Кучеренко Світлана Іванівна, вчитель російської мови ЕЗОШ №4.

Матеріали, подані учасниками конкурсу, були розглянуті фаховими журі у складі методистів науково-методичного центру, заступників директорів ЗНЗ, керівників міських методичних об’єднань та досвідчених учителів-практиків.

Журі відзначає високий рівень підготовлених матеріалів учасниками конкурсу, творчий підхід до підготовки і проведення відкритих уроків, знання конкурсантами теоретичного матеріалу, методики викладання предметів, володіння комп’ютерною технікою, ефективне застосування комп’ютерних технологій.

На підставі рішень фахових журі, місця між конкурсантами розподілилися наступним чином:

     Перше місце:

-         Кабакова Олена Василівна, вчитель ЕНВК №5,  номінація «Фізика»;

-         Римар Ліліана Анатолівна, вчитель ЕЗОШ №2, номінація  «Музичне мистецтво».

         Друге місце:

-         Терпімова Віталія Михайлівна, вчитель ЕЗОШ №7, номінація  «Музичне мистецтво»;

-         Авдєєва Галина Іванівна,вчитель ЕНВК №5, номінація  «Музичне мистецтво».

        Третє місце:

 -         Глєбова Віра Яківна, вчитель ЕЗОШ №2, номінація «Іноземна мова. Французька».

Шановні вчителі!

Від щирого серця вітаємо з перемогою!

Дозвольте висловити вам глибоку дяку і шану  за те, що любите, творите, примножуєте славу наших навчальних закладів. Нехай буяють зігріті теплом дитячих сердець ваша творчість, ініціатива та вчительське терпіння!          Фотоальбом.

Переглядів: 793 | Додав: KissLove | Дата: 2012-Грудень-19 | Коментарі (0)

    До уваги вчителів української мови та літератури, технічної та обслуговуючої праці, вчителів історії! Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти у 2013 році проводитиме три обласні конкурси проектів за програмою "Intel Навчання для майбутнього", впроваджених у навчальний процес.
       Графік проведення конкурсів.
       Положення про конкурси проектів у 2013 році.
 Запрошуємо вчителів взяти участь у конкурсах.
Переглядів: 797 | Додав: enmc | Дата: 2012-Грудень-14 | Коментарі (0)


До уваги користувачів нашого сайту! Повідомляємо, що в розділі "Віртуальні методичні ресурси" з'явилися посилання на міські творчі групи : електронний навчальний контент, сходинки до інформатики, медіакультура
Переглядів: 844 | Додав: KissLove | Дата: 2012-Грудень-13 | Коментарі (0)


УВАГА! На виконання наказу управління освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації від 10.10.2012 № 641 «Про проведення обласного етапу Всеукраїнського заочного гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії», з метою виявлення обдарованої  і талановитої молоді та виховання засобами мистецтва з 07 листопада до 10 грудня 2012 року пройшов І ( міський) етап Всеукраїнського заочного гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії». На конкурс було представлено 382 роботи з різних жанрів та технік виконання.

Переможцями міського етапу стали 45 учнів ЗНЗ. Їх роботи візьмут участь у ІІ( обласному) етапі Всеукраїнського заочного гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії» у м.Запоріжжі. Детальніше...

Вітаємо переможців!         Фотоальбом.

Переглядів: 1760 | Додав: KissLove | Дата: 2012-Грудень-13 | Коментарі (0)

   Увага!  12 грудня 2012р. Науково-методичним центром  на базі ЕБГ «Гармонія» проведено теоретико-практичний семінар директорів ЗНЗ та ПНЗ  з теми: "Проблеми формування медіа-культури учасників  навчально-виховного процесу в умовах інформатизації освіти м. Енергодара". В роботі семінару взяла участь начальник управління освіти Плахотна Т.О. Також  на семінар були  запрошені заступники директорів з виховної роботи.
      В своєму виступі методист НМЦ Дмитренко Л.А. актуалізувала  основні положення Концепції про впровадження медіа-освіти та запропонувала для використання управлінську модель впровадження Концепції в навчальному закладі. Метою даної моделі є розбудова системи медіа-освіти, спрямованої на створення психолого-педагогічного середовища для формування медіа-культури особистості.

Методист сектору інформаційного забезпечення та моніторингу якості освіти  НМЦ Ласкова Н.О. проаналізувала стан реалізації Концепції впровадження медіа-освіти в місті, відмітила позитивні результати роботи викладачів курсу за вибором «Медіа-культура» в закладах освіти, міської творчої групи та блогу «Медіа-культура».

Зацікавило учасників семінару відкрите заняття курсу за вибором  «Медіа-освіта» з теми «Види візуальних і аудіовізуальних способів масової комунікації» для учнів 10 класу, яке на високому рівні провела викладач курсу Топчій Л.А., заступник директора з виховної роботи ЕБГ «Гармонія».

Комп’ютерне тестування дозволило провести самоконтроль знань учасників семінару з основних положень Концепції.

Обговорення підсумків семінару показало своєчасність та актуальність обраної теми, доцільність запропонованих форм роботи, які сприяли підвищенню рівня професійної компетентності управлінців в сфері медіа-освіти.
Фотоальбом.
Переглядів: 914 | Додав: KissLove | Дата: 2012-Грудень-13 | Коментарі (0)

УВАГА! Запрошуються директори ЗНЗ та ПНЗ та заступники директорів з виховної роботи до участі в роботі міського теоретико-практичного семінара з теми  «Проблеми формування медіа-культури учасників НВП в умовах інформатизації освіти м.Енергодара», який відбудеться 12 грудня 2012 р. о 8.30 год. в ЕБГ «Гармонія» (в приміщенні мультимедійного кабінету). План та мета семінару.

Переглядів: 683 | Додав: KissLove | Дата: 2012-Грудень-10 | Коментарі (0)

     З метою формування навичок позитивного ставлення до здорового способу життя та з нагоди відзначення Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, з 1 грудня 2012 року у закладах освіти міста було проведено Місячник боротьби зі СНІДом та у рамках місячника проведено Тиждень «За здоровий спосіб життя».
     В рамках місячника організовано проведення тематичних відкритих уроків, класні та виховні години, присвячені Дню толерантності, Дню боротьби зі СНІДом, акція «Червона стрічка», лекторій представників Червоного Хреста, виступ агітбригади»За здоровий спосіб життя», розроблено та роздано учням буклети щодо здорового способу життя, тощо.

Переглядів: 763 | Додав: KissLove | Дата: 2012-Грудень-10 | Коментарі (0)



  З метою формування навичок здорового способу життя, громадського світогляду і громадської позиції підростаючого покоління щодо забезпечення безпеки життєдіяльності, у тому числі пожежної безпеки у листопаді –грудні 2012 у закладах освіти міста було проведено Місячник безпеки життєдіяльності. В рамках місячника організовано проведення відкритих уроків, класні та виховні години з питань безпечної життєдіяльності та профілактики травматизму із залученням фахівців підрозділів та установ МНС. З дітьми відпрацьовано практичні дії в умовах виникнення надзвичайних ситуацій та надання першої допомоги травмованим і потерпілим. Детальніше...

Переглядів: 711 | Додав: KissLove | Дата: 2012-Грудень-07 | Коментарі (0)

До уваги учнів 11-х класів, батьків, вчителів! 
04 січня 2013 року починається реєстрація на ЗНО осіб, які бажають вступити до вищих навчальних закладів України у 2013 році. З особливостями підготовки до зовнішнього оцінювання, реєстрації та проведення ЗНО можна ознайомитися ТУТ
Переглядів: 764 | Додав: KissLove | Дата: 2012-Грудень-05 | Коментарі (0)

    28-29 листопада 2012 року в Москві відбулася V Міжнародна конференція Intel «Чему и как учиться и учить в XXI веке».
У конференції взяла участь делегація України, в складі якої була завідувач НМЦ ІІТО Чернікова Л.А. Вона представила міжнародному педагогічному загалу досвід роботи Запорізької області щодо науково-методичного супроводу розвитку ІТ-компетентності педагогів та взяла участь у дискусії «Учитель и ИКТ: как преодолеть барьер между "знать" и "применять"?» на телеканалі «Просвещение».
    З матеріалами конференції можна ознайомитися на
сайті
Переглядів: 703 | Додав: KissLove | Дата: 2012-Грудень-03 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz