Науково-методичний центр
 управління освіти м. Енергодара

Досвід
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Травень » 25 » Переможець ХХ Міжнародної учнівської олімпіади з екології - учень з ЕНЕРГОДАРА!
17:29
Переможець ХХ Міжнародної учнівської олімпіади з екології - учень з ЕНЕРГОДАРА!
  Щиро вітаємо Кулинича Тимофія, учня ЕБЛ, та його вчителя Іголкіну Яну Вячеславівну з перемогою! З 17 по 24 травня 2012 року в м. Стамбулі (Туреччина) проходила ХХ Міжнародна учнівська олімпіада з екології, яка розпочала низку цьогорічних міжнародних змагань.

Охорона навколишнього середовища – найактуальніша проблема сьогодення. Розуміння проблем екології та вивчення можливих шляхів розв’язання цих проблем є головним завданням людства. З метою залучення молоді до виконання невідкладних завдань охорони довкілля, виховання молодого покоління в шанобливому ставленні до природи, починаючи з 1993 року, було започатковано Міжнародну олімпіаду екологічних проектів, яка традиційно проходить у Туреччині. Кількість країн-учасниць щороку невпинно зростає, що свідчить про небайдуже ставлення світової наукової спільноти до вирішення екологічних проблем.

У змаганнях 2012 року нашу державу представили переможці ІV етапу ІІ Всеукраїнської олімпіади з екології:

         Бандурко Богдана, учениця 10 класу загальноосвітнього спеціалізованого санаторно-інтернатного закладу ІІ-ІІІ ступенів «Ерудит» для обдарованих дітей Донецької області,          

         Кулинич Тимофій, учень 11 класу Енергодарського багатопрофільного ліцею Енергодарської міської ради Запорізької області

Уже стали відомими імена переможців олімпіади, серед них український школяр – Кулинич Тимофій. Науковий проект Тимофія на тему:  „Комплексний аналіз забруднення повітря в місті Енергодарі Запорізької області” викликав велику зацікавленість міжнародного журі, а тому гідною оцінкою його роботи стала  золота медаль.

Значний внесок у перемогу учня із Запоріжжя зробила вчитель-біолог Енергодарського багатопрофільного ліцею Іголкіна Яна Вячеславівна, яка підготувала свого обдарованого вихованця до найпрестижніших інтелектуальних змагань міжнародного рівня.

Науковим керівником української команди на міжнародній олімпіаді є Безруков Володимир Федорович, доцент Київського національного університету імені Тараса Шевченка, а керівником команди – Мистюк Світлана Петрівна, методист Інституту інноваційних технологій і змісту освіти.

Щиро вітаємо Кулинича Тимофія, переможця ХХ Міжнародної учнівської олімпіади з екології, його батьків і наставників з блискучою перемогою! Зичимо добра і злагоди, невичерпної енергії, оптимізму та успіхів у реалізації творчих задумів та планів!

 

За матеріалами сайту http://iitzo.gov.ua/index.html 

Переглядів: 896 | Додав: KissLove | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz