Науково-методичний центр
 управління освіти м. Енергодара

Досвід
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Грудень » 5 » Науково-теоретичний семінар директорів ЗНЗ та ПНЗ
17:00
Науково-теоретичний семінар директорів ЗНЗ та ПНЗ

 04 грудня 2013 року під головуванням директора Науково-методичного центру  управління освіти Букреєвої С.М. проведено науково-теоретичний семінар директорів ЗНЗ та ПНЗ з теми: «Індивідуальні освітні траєкторії учнів як один з ефективних засобів реалізації допрофільної підготовки  та  профільного навчання». В роботі семінару директорів взяли участь: начальник управління освіти Плахотна Т.О., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри менеджменту освіти та психології Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти  Бабко Т.М., головний спеціаліст  відділу шкіл та позашкільних закладів управління освіти Монько Н.Д., методисти Науково-методичного центру управління освіти. В своєму виступі Бабко Т.М., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри менеджменту освіти та психології КЗ «ЗОІППО» ЗОР  з теми «Індивідуальні освітні траєкторії учнів як ефективна форма реалізації допрофільної підготовки та профільного навчання»    акцентувала увагу учасників семінару на нормативній базі з даного питання, на теоретичних основах та методичних аспектах  впровадження індивідуальних освітніх траєкторій  учнів.  Дмитренко Л.А., методист НМЦ, у своєму виступі розповіла про існуючі моделі  впровадження  індивідуальних освітніх траєкторій учнів,  умови індивідуалізації та алгоритм  дії педагогів щодо створення та реалізації індивідуальних освітніх програм.  

Багато питань виникло у керівників навчальних закладів під час обговорення умов втілення в практику навчального закладу індивідуальних освітніх траєкторій.

Групова робота «Аналіз умов впровадження індивідуальної   освітньої траєкторії методом SWOT» акцентувала увагу на сильних та слабких сторонах запропонованої форми організації профільного навчання.

Всі учасники семінару високо оцінили організаційно-методичний рівень підготовки міського науково-теоретичного семінару, який забезпечив підвищення управлінської компетентності керівних кадрів в організації  допрофільного та  профільного навчання.

Переглядів: 954 | Додав: KissLove | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz