Науково-методичний центр
 управління освіти м. Енергодара

Досвід
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Жовтень » 10 » Науково-практичний семінар директорів ЗНЗ, ПНЗ
08:48
Науково-практичний семінар директорів ЗНЗ, ПНЗ
     09 жовтня 2013 року під головуванням директора Науково-методичного центру  управління освіти Букреєвої С.М. на базі ЕНВК №1 проведено науково-практичний семінар директорів ЗНЗ та ПНЗ з теми: "Створення умов для формування громадянської компетентності учнів в сучасному освітньому просторі". В роботі семінару взяли участь: начальник управління освіти Плахотна Т.О., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теорії та методики виховання Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти  Горшкова О.Г., методист кафедри теорії та методики виховання Заруба С.П., працівники Науково-методичного центру управління освіти, заступники директорів з виховної роботи ЗНЗ та заступники директорів з навчально-виховної роботи ПНЗ.
     Голова учнівського самоврядування Кваша Юлія для гостей та учасників семінару провела екскурсію до Зразкового шкільного музею «Пам'ять» ЕНВК №1.
    Горшкова О.Г., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теорії та методики виховання КЗ «ЗОІППО» ЗОР презентувала обласний проект «Громадянин» та розповіла про шляхи формування громадянської позиції особистості.

     Відкритий виховний захід «Посвята в козачата» учнів 2-х класів показав високий професіоналізм педагогів ЕНВК №1 щодо формування громадянської компетентності учнів в сучасному освітньому просторі.

    Ділова гра, організована як групова робота для учасників семінару, сприяла пошуку  реальних шляхів створення системи громадянської освіти в місті.

    Методист НМЦ Худенкова І.Г. актуалізувала питання щодо оновлення форм і методів роботи з громадянського виховання в місті, необхідності активного створення та впровадження моделі громадянського виховання.

     Про систему роботи Енергодарського НВК №1 щодо виховання духовної, високоморальної особистості, формування в учнів уміння жити в громадянському суспільстві розповіла заступник директора з виховної роботи ЕНВК №1 Пилипенко Л.Д

     Всі присутні високо оцінили організаційно-методичний рівень підготовки міського науково-практичного семінару, який забезпечив підвищення професійної компетентності керівників та їх заступників  щодо питань громадянської освіти.
Переглядів: 842 | Додав: KissLove | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz