Науково-методичний центр
 управління освіти м. Енергодара

Досвід
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Серпень » 29 » Серпнева педагогічна конференція
13:35
Серпнева педагогічна конференція
28 серпня 2013 року в рамках серпневої педагогічної конференції на базі ЕЗОШ №4 відбулося розширене засідання колегії управління освіти Енергодарської міської ради, на якому  розглянуто питання: «Про хід впровадження Державного стандарту початкової загальної освіти в навчальних закладах міста. Готовність до впровадження Державного стандарту базової повної загальної середньої освіти».

У заході взяли участь секретар Енергодарської міської ради Пекшин С.В., заступник міського голови Дятко С.В., працівники (спеціалісти) управління освіти,  Науково-методичного центру, директори, заступники директорів  загальноосвітніх навчальних закладів та позашкільних навчальних закладів, завідувачі, вихователі-методисти дошкільних навчальних закладів та керівники міських методичних об‘єднань.

Секретар міської ради Пекшин С.В. та заступник міського голови Дятко С.В., привітали педагогів міста з початком нового навчального року, побажали плідної роботи та хорошого настрою, та зазначили, що керівництво міста зі свого боку і надалі докладатиме  зусиль, щоб освітня галузь розвивалася і виховувала фізично здорове, інтелектуально розвинене майбутнє покоління.

З основною доповіддю виступила начальник  управління освіти Плахотна Т.О. Вона зазначила, що управління освіти Енергодарської міської ради, Науково-методичний центр та  навчальні заклади всіх типів дошкільної і загальної середньої освіти спрямовують свою діяльність на якісне забезпечення рівного доступу до освіти, переходу на нові Державні стандарти, забезпечення  профільного навчання в старшій школі, реалізацію у дошкільних закладах міста Базового компонента дошкільної освіти  та впровадження Програми розвитку  дітей старшого дошкільного віку «Впевнений старт».

Плахотна Т.О. також акцентувала увагу присутніх на впровадженні спільної роботи з питання готовності учителів, батьків, дітей до впровадження нового Державного стандарту початкової загальної освіти, базової і повної загальної середньої освіти.

У обговоренні основної доповіді взяли участь керівники навчальних закладів міста, які поділилися досвідом роботи щодо ходу впровадження Державного стандарту початкової загальної освіти в навчальних закладах міста та готовності до впровадження Державного стандарту базової повної загальної середньої освіти, окреслили ряд невідкладних завдань на 2013/2014 навчальний рік.
Переглядів: 907 | Додав: KissLove | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz