Науково-методичний центр
 управління освіти м. Енергодара

Досвід
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Жовтень » 07
                                                            

Міністр освіти і науки України Дмитро Табачник презентував Інтернет-портал "Єдине освітнє інформаційне вікно України"

5 жовтня Міністр освіти і науки України Дмитро Табачник презентував Інтернет-портал "Єдине освітнє інформаційне вікно України" - www.osvita.com.

Портал створено за підтримки МОН України та інформаційного агентства "Світ освіт"

На порталі представлено найширшу базу вищих навчальних закладів, шкіл та закладів професійно-технічної освіти. Всі необхідні дані можна легко знайти за допомогою зручної та диференційованої системи пошуку: за назвою, адресою або ж у алфавітному порядку.

Також сторінка порталу містить корисні посилання на державні освітні установи та інформаційні системи, зокрема, ІС "Конкурс" (Український центр оцінювання якості освіти), ІВС "Освіта" (ресурс для перевірки диплому чи іншого документа про освіту) тощо.

 

Єдиний освітній портал пропонує користувачам оперативні новини, ексклюзивні інтерв'ю, спеціалізовані матеріали та репортажі, анонси подій у сфері освіти, цікаві статті про особливості освітнього процесу в Україні та світі, фотозвіти та відео. Також на сторінці сайту можна знайти повну нормативно-законодавчу базу, що регламентує освітні процеси, зі зручною системою пошуку необхідного документа.

Головною особливістю порталу є можливість інтерактивного спілкування відвідувачів між собою і відвідувачів з редакцією інформаційного ресурсу. Кожен може розміщувати новини, анонси, фотозвіти, а також має можливість отримали власний профайл шляхом реєстрації.

 

До інноваційних ідей порталу належать: започаткування народного рейтингу ВНЗ та шкіл, база даних керівних кадрів вищих навчальних закладів України, інтерактивна книга скарг тощо.

Портал готовий запропонувати користувачам можливість регулярно отримувати новини у зручний для кожного спосіб: розсилка новин, соціальні мережі, RSS.


Переглядів: 976 | Додав: KissLove | Дата: 2010-Жовтень-07 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz